مقدمه: در این مطلب میخواهیم به این بپردازیم چرا لاراول را برای یادگیری انتخاب کنیم
در دسته بندی لاراول مطالعه در 5 دقیقه منتشر شده در ۱۳۹۹/۰۸/۲۰سلام خدمت همه دوستان عزیز
در این مطلب قسط داریم در مورد اینکه چرا از لاراول برای پیاده سازی پروژه های وب سایت و API اپلیکیشن های موبایلی باید استفاده کنیم مگر چه مزیت هایی دارد؟
1-پشتیبانی از MVC و شی گرایی:اولین و بهترین مزیت استفاده از فریمورک لاراول، این است که ازالگوی معماری MVC پیروی میکند و دارای Syntax زیبایی است که آن را در گروه فریمورکهای شیگرا قرار میدهد.
2-احراز هویت و اعطای مجوز:لاراول از یک پیکربندی پیشفرض برای پشتیبانی از احراز هویت و اعطای مجوز استفاده میکند. با استفاده از ابزارArtisan، به راحتی میتوانید اپلیکیشن خود را با احراز هویت، امن کنید.
3-سیستم پکیج laravel : سیستم پکیج، با نرمافزارها و کتابخانهها سرو کار دارد، و به اپلیکیشن این قابلیت را میدهد تا پروسه را بصورت خودکار انجام دهد. لاراول از یک composer به عنوان یک واسط مدیریتی استفاده میکند، این واسط تمامی اطلاعات مورد نیاز برای پکیج را مدیریت میکند. استفاده از پکیجها یک روش بسیار عالی برای افزایش سرعت توسعه است. Laravel Debug و Laravel IDE Helper از بهترین پکیجهای لاراول هستند.
4-وجود کنسول Artisan : لاراول دارای محیط خط فرمان اختصاصی است که با نام Artisan شناخته میشود. کاربردهای رایج Artisan شامل انتشار پکیجها، مدیریت انتقال دیتابیسها و ایجاد کدهای boilerplate برای کنترلرهای جدید است. با این امکانات دیگر نیازی نیست برنامهنویسان به ایجاد کدهای ساختاری بپردازند.
5-دارای موتور قالب با نام Blade: لاراول بطور پیشفرض، دارای موتور قالب با نام Blade است. موتور Blade یک یا چند قالب را با یک مدل داده ترکیب میکند تا نتایج را ایجاد کند.
6-وجود ORM در فریمورک لاراول: در لاراوال، در مقایسه با دیگر فریم ورکها، بصورت پیشفرض از بهترین نوع ORM (نگاشت رابطه به شی) استفاده میشود. این ORM به شما اجازه میدهد تا با دیتایس به راحتی تعامل داشته باشید.
7-زمان بندی وظایف: امکان تعریف زمانبندی، همراه با معرفی خط فرمان Artisan، در لاراول ۵ معرفی شد. این قابلیت به برنامه نویسان اجازه میدهد تا زمان بندیهای مختلفی برای اجرای وظایف مورد نظر تعریف کنند. این زمانبندی بر مبنای Cron کار میکند.
8-گزارشات و اطلاع رسانی: لاراول، دارای نوعی از اطلاعرسانی است که در اپلیکیشنهای تحت وب مدرن، برای نمایش اطلاعات بصورت زنده مورد استفاده قرار میگیرد. این سیستم اطلاعرسانی، به شما اجازه میدهد تا اطلاعات را بین سرور و سرویس گیرنده به اشتراک بگذارید و بتوانید از اپلیکیشن، خروجی زنده بگیرید.
ابزارهای تست - رابط کاربری واکنش گرا در فریم ورک لاراول و صد ها امکان دیگه در لاراول وجود دارد که شما موجاب میکنه از این فریم ورک محبوب استفاده کنید.
باتشکر که تا اینجا باما بودید
تجربیات نویسنده
برنامه نویس
امروز میخواهیم به راحتی در لاراول عکس ها خودمون ذخیره کنیم تا آخر با ما همراه باشید
برنامه نویس
در این آموزش یادمی گیرد که چطور می تونید از تاریخ شمسی در لاراول استفاده کنید
برنامه نویس
در این آموزش یادمی گیرید که چطور در لاراول ابتدا به دیتابیس متصل و سپس جداول خود را بسازید